Over ons

123Koelmachine is dé leverancier op het gebied van klimaattechniek. Het bedrijf is onderdeel van het bedrijf Climate Solutions Holland, ook wel CSH, dat al meer dan tien jaar grensverleggend is op het gebied van klimaattechniek.

CSH heeft grote projecten voorzien van koelmachines, warmtepompen en luchtontvochtigers, zoals de Tweede Kamer der Staten-Generaal, het Erasmus Medisch Centrum en het distributiecentrum van Ahold in Tilburg. Maar CSH en dus ook 123Koelmachine, richt zich ook op het midden- en kleinbedrijf. In die kantoorgebouwen is het klimaat vaak nog niet goed geregeld.

Hidros

Onze koelmachines, warmtepompen en luchtontvochtigers zijn van het merk Hidros. Dit is een kwalitatief hoogstaand merk en voldoet aan de hoogste eisen van energieverbruik. Duurzaamheid is dan ook erg belangrijk voor ons. De producten van Hidros staan bekend om hun energiezuinigheid én behalen een hoog rendement.

Voor zowel koelmachines, warmtepompen als luchtontvochtigers kunt u bij ons terecht. Koelmachines en warmtepompen worden met name ingezet voor kantoren, industrie en gezondheidszorg. Luchtontvochtigers worden vooral ingezet voor industrie, musea en zwembaden. Hierin adviseren wij u graag om tot een zo goed en betrouwbaar mogelijk klimaat te komen voor uw pand.